Csütörtök 20.9.2018
+15.0°C
Tále, a.s. Tále 100, Horná Lehota,
977 01 Brezno, Slovenská republika
Szerzõdõ felek Logo ZP a.s.
Facebook TALE
Twitter TALE
Youtube TALE
Copyright © TÁLE a.s. 2014,
all rights reserved.
Webdesign & hosting
by ŽP Informatika s.r.o.
Tále a.s.

Van kérdése, szeretnének többet megtudni szolgáltatásainkról, akciós csomag kínálatainkról, vagy szállás lehetőségeinkről? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
 

NEWSLETTER
A friss hírek küldéséhez jelentkezzenek be.

region card
Partnerek
Tale partneri 1
Tale partneri 2

Bemutatkozunk


Az Alacsony - Tátra déli oldalán, Chopok közelében fekvő sí és spotrközpontja Tále. Breznó és Besztercebánya irányából autóúton jól megközelíthető település. A helyben megalakult Tále, Rt. sok gondot fordít a turisztikai szolgáltatások feljesztésére és komplex szolgáltatásaival a szlovák turizmus meghatározója.

A társaság üzemeltetésében működik egy síközpont 6 felvonóval, piros és kék nehézségű sípályákkal és sífutópályával, golfcentrum, mely 18 lyukú, festő szépségű környezetével Kelet - Európában egyedülálló. Vendégei számára utazási irodát is üzemeltet. 2 szálodája 180 férőhellyel, konferenciatermekkel és wellness - közponzzal bővelkedik.

A Bystrianska völgy egyik kiemelkedő szépségű területe. Egész évben ideális kirándulók, pihenni vágyók és sportbarátok számára. A tél vonzereje a lejtők nyújtotta sípálya és környék sífutó terepei. A nyári - őszi és tavaszi évszakban a bicikliturizmus, a kirándulóturizmus és a sportturizmus állomásai lehetnek. Itt említésre méltó első sorban Európában is egyedülálló 18 lyukú golfpályát kell megemlítenünk.


dizajnovy obraz2
RELAX A HOTEL STUPKÁBAN

RELAX A HOTEL STUPKÁBAN

Hétvégi szállás ajánlat 79,00Euró/fő
GOLF CSOMAGOK

GOLF CSOMAGOK

Szállás és golf játék 76 €-tól
dizajnovy obraz2