Az Alacsony – Tátra déli oldalán, Chopok közelében fekvő sí és spotrközpontja Tále. Breznó és Besztercebánya irányából autóúton jól megközelíthető település. A helyben megalakult Tále, Rt. sok gondot fordít a turisztikai szolgáltatások feljesztésére és komplex szolgáltatásaival a szlovák turizmus meghatározója.

A társaság üzemeltetésében működik egy síközpont 6 felvonóval, piros és kék nehézségű sípályákkal és sífutópályával, golfcentrum, mely 18 lyukú, festő szépségű környezetével Kelet – Európában egyedülálló. Vendégei számára utazási irodát is üzemeltet. 2 szálodája 180 férőhellyel, konferenciatermekkel és wellness – közponzzal bővelkedik.

A Bystrianska völgy egyik kiemelkedő szépségű területe. Egész évben ideális kirándulók, pihenni vágyók és sportbarátok számára. A tél vonzereje a lejtők nyújtotta sípálya és környék sífutó terepei. A nyári – őszi és tavaszi évszakban a bicikliturizmus, a kirándulóturizmus és a sportturizmus állomásai lehetnek. Itt említésre méltó első sorban Európában is egyedülálló 18 lyukú golfpályát kell megemlítenünk.

Akciós ajánlatok

Partnerek