Kövesse a Tále síközpont aktuális eseményeit

Jó szórakozást Táléhoz!


Síelés, golf, hegyek, gyógyfürdő és wellness ... Ezek mind Tále. Akár aktív golfozó, akár síelni szeret, aktív nyaralást keres, vagy egyszerűen csak tökéletes kikapcsolódást szeretne családja számára – ezek a megfelelő helyek, amelyek izgatják Önt.Gray Bear Tále – golfközpont Szlovákia első 18 lyukú bajnoki pályájával.


Három elegáns szlovák étterem és egy kunyhó, amit imádni fog.Különböző szabadidős tevékenységek széles választéka az Alacsony-Tátra gyönyörű természetnek kellős közepén.


Spa & Wellness sós vizű medencével.

itthonitthon

Lélegzetelállító élmény

Télen síelés, nyáron golfozás


Az egész üdülőközpont különleges elhelyezkedése – az Alacsony-Tátra kellős közepén –páratlan feltételeket teremt szinte minden sportághoz. Télen síelhet, nyáron pedig golfozhat, vagy egyszerűen csak élvezheti a Horehronie és az Alacsony-Tátra nyújtotta lehetőségeket.


  • Az első 18 lyukú bajnoki pálya Szlovákiában
  • 9 lyukú akadémia esti golfozás lehetőségével
  • A Horehronie régió egyik leghíresebb központja
  • A pályák teljes, 2,77 km-es hossza műhóval van borítva
  • 6 db felvonó, óránként 4 110 fő kapacitással


Egyedülálló sós vizű medence!

Tökéletes kikapcsolódás


Pihenjen az Alacsony-Tátra természetének lágy ölén

A wellness-központ a mennyezeti emelőknek köszönhetően mozgásképtelen látogatók számára is alkalmas, a berendezés ugyanis lehetővé teszi számukra a medencében való tartózkodást.


Szlovák vendéglátás

A helyi gasztronómia elrabolja majd szívét


A Ski, Golf & Hotel Resort Tále séfének gasztronómiai különlegességeit nem csak a Stupka hotel éttermében, hanem a stílusos Koliba étteremben és a Gray Bear étterem téli teraszain is megkóstolhatja a Ski Tále üdülőközpontban.

Nyáron a Gray Bear golfpálya nyári teraszain várjuk Önöket.
Az üdülőközpont éttermeinek ízletes ételei friss alapanyagokból készülnek.